Petak 11.11.2011.
12:02
Vestionline, Novosti

Fernandez: Ubila nas vrelina Pionira

"Težak poraz. Od samog početka utakmice Partizan je nametnuo svoj sistem igre i sa čvrstom odbranom u kombinaciji, a sa ovako bučnom publikom brzo je stvorio prednost. Vratili smo se u meč, ali nismo bili dovoljno koncentrisani i primali smo lagane poene. Partizan je kroz čvrstu odbranu realizovao niz kontri i gotovo nas ubio u pojam u krucijelnim momentima meča".

Kako komentarišete atmosferu u Pioniru?

"Prošlu utakmicu u Evroligi gostovali smo u Tel Avivu, a to je zajedno sa Beogradom najvreliji teren u Evroligi. Igrao sam ovde sa Huventudom pre nekoliko godina i znao sam šta nas očekuje. Bilo je lepo videti, ali ne i igrati pred ovakvom publikom. Čestitke Partizanu, a nama ostaje da se spremimo za preostale duele koji nas očekuju".

Šta će biti sa lokautom? Vaša očekivanja?

"Nastavljam da igram, za sada razmišljam samo o Realu i dok god sam u Madridu davaću svoj maksimum. Na taj način ću ostati u formi i ukoliko se desi, a moguće je da veoma brzo počne NBA liga budem spreman. Ostaću ovde do kraja lokauta, Real Madrid je sjajna sredina za svakog košarkaša i velika je čast igrati u njemu. Ukoliko se lokaut završi, kao što svi znate vraćam se u NBA, jer imam važeći ugovor sa Dalasom", rekao je Fernandez.

2020 © - Vesti online