Sreda 09.11.2011.
15:23

"Kfor da se uzdrži od primene sile"

Zamenik predsednika Srpske napredne stranka: Aleksandar Vučić
 

"Nasilje nikome nije donelo boljitak, pa ne može ni međunarodnoj zajednici niti Albancima, a Srbi svakako neće prihvatiti i ne žele da učestvuju u nasilju", rekao je zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare.

Zamenik predsednika SNS-a je najavio da će ta stranka u subotu na mitingu u Hali sportova u beogradskoj opštini Novi Beograd početi kampanju za lokalne izbore u Beogradu, a da će u petak biti odlučeno ko će biti kandidat SNS-a za gradonačelnika.

Vučić je, povodom objavljivanja programa SNS-a, istakao da je to jedini konkretan stranački program i naveo da će SNS biti zadovoljan ako uradi "samo tri stvari" - poveća cenu Elektroprivrede Srbije i Srbijagasa, donese novi zakon o javnim nabavkama i osnuje kancelariju za brze odgovore.

"Ništa više da ne uradimo, uradili smo mnogo za Srbiju, a precizno
smo naveli zakonske predloge i kako bi to trebalo da funkcioniše",
rekao je Vučić.

Vučić je ocenio da stranke vladajuće koalicije, za razliku od SNS-a, nemaju programe i da zbog toga napadaju program SNS-a.

"Što je tikva praznija, to je bezobraznija", rekao je Vučić i optužio gradonačelnika Beograda i potpredsednika Demokratske stranke (DS) Dragana Đilasa i njegovog pomoćnika Aleksandra Šapića da stoje iza plakata protiv predsednika SNS-a Tomislava Nikolića.

"Đilas i Šapić zajedno imaju obrazovanje dobro informisanog a slabijeg učenika šestog razreda osnovne škole, a nekada je DS bila stranka intelektualaca", rekao je Vučić.

2024 © - Vesti online