Sreda 09.11.2011.
13:44
24sata.info

Majka nahranila decu, pa ih ubila

Čedomorka: Klaudija Ouks Grin
 


Prema pisanju Dejli Mejla, koje prenosi Index.hr, Klaudija Ouks Grin je nedelju dana pre ubistva njenog 13-godišnjeg sina i devetogodišnje ćerke u tri različita navrata išla u kupovinu noževa, dok je otac dece bio na službenom putu.


Policijskom istragom ustanovljeno je da je Klaudija, koja je nedeljama pre ubistva i samoubistva, odlazila u crkvu kao i da je postala veoma depresivna, dok je pijateljima i članovima familije ispričala da je zabrinuta da bi mogla ostati bez posla.

Nakon toga usledila je tragedija koja se dogodila krajem februara ove godine. Istraga je pokazala da je 44-godišnja Klaudija pokupila picu u obližnjem restoranu, došla kući, dala deci da jedu, a onda ih hladnokrvno ubila.

Paniku je podigla njena majka koja ih nije mogla dobiti na telefon 24 sata, pa je zamolila komšinicu da obiđe Klaudiju i decu. Tek kada je provirila kroz prozor, komšinica je videla lokve krvi, nakon čega je pozvala policiju koja je provalila u kuću i tamo zatekla decu izbodenu više puta, Klaudiju koja je takođe bila puna uboda po rukama, kao i noževe razbacane po kući.

2024 © - Vesti online