Sreda 09.11.2011.
15:08
Vestionline, mozzartsport.com

"Zvezda je mogla da me zadrži"

Potpuno je jasno da je odsustvo Tošića prouzrokovalo slabiju probojnost po levoj strani, a transfer povremenog reprezentativca u Španiju nedavno je prokomentarisao i Ivan Adžić, sportski direktor kluba s Marakane.

Duško Tošić se, između ostalog, dotakao i toga...


"Da su na Marakani hteli, mogli su da me zadrže! Ne mislim da su morali da mi daju finansijski izdašniji ugovor, već da sa mnom sednu i ozbiljno razgovaraju. Kada je ponuda Betisa stigla u klub imao sam samo jedan razgovor s direktorom Adžićem od dva minuta. Posao je sklopljen na obostrano zadovoljstvo i tu je svakoj priči bio kraj. Ja sam samo iskoristio klauzulu iz ugovora da uz određene uslove mogu da idem u inostranstvo posle prve sezone. Pojavio se Betis, ozbiljan klub iz jedne od najjačih liga sveta. To je veliki izazov. A stvarno su mogli da me zadrže", istakao je Duško Tošić u intervjuu koji je dao za magazin "mozzartsport".

Iako je u Zvezdi bio u odličnoj formi, levi bek se od odlaska u Betis nije naigrao. To ga, bar zasad, ne brine.

"Ja sam ubeđen da ću dobiti šansu vrlo brzo, a onda je sve na meni. Ne želim da se pravdam, niti da se branim, ali postoji niz objektivnih okolnosti koje su uticale da ne budem u prvom planu. Prvo, došao sam na kraju prelaznog roka, nisam prošao pripreme s ekipom, a druga, mnogo bitnija stvar, jeste da moj konkurent Naćo igra odlično. Prošle godine nije bio ni blizu sadašnjeg nivoa", objašnjava Tošić.

2024 © - Vesti online