Sreda 09.11.2011.
10:34
Vestionline, zurnal.rs

Ćiro: Robi, završi školu!

Ćiro – Robi nova runda!

Blažević je bio upitan kada bi sastavio listu najboljih igrača koje je trenirao na kojem bi mestu bio Prosinečki?


"Na prvom! Nisam ni najmanje licemeran, on je najtalentovaniji igrač kojeg sam trenirao", istakao je Blažević.

"Ali, nije imao kontinuitet, nije živeo za svoj talenat. Da se potpuno posvetio fudbalu bio bi najbolji igrač na svetu. U mojoj francuskoj epizodi zabio je dva ključna gola, Jamajci i Holandiji. Verovali ili ne, ja jako volim Roberta Prosinečkog, iako mu ne mogu oprostiti što nikad nije rekao potpunu istinu o našem nesporazumu. I, neka zapamti, još nije trener".


U daljem komentaru Blažević je napomenuo da Žuti nije još ispekao trenerski zanat, niti da ima dovoljnu stručnost za posao koji trenutno obavlja na klupi crveno-belih.

"Može se iz cipela ući u kopačke ako se zoveš Robert Prosinečki, ali platićeš ceh u drugoj ili trećoj godini, kad te provale da nisi završio školu. U taktičkom smislu, Prosinečki "ni novine nije pročitao, a kamo li knjigu”, ilustrovao je Miroslav Blažević na kom se nivou po njegovom mišljenju trenutno nalazi Robert Prosinečki, iako bi do kraja godine trebalo da završi ubrzani kurs za PRO licecnu. 

Trener crveno-belih, Robert Prosinečki, prilikom nedavnog gostovanja u "Žurnalu” u neformalnom razgovoru je istakao da ne zna zbog čega je često na meti Miroslava Blaževića.


"Ja nemam problem sa njim, on ima sa mnom ne znam zbog čega", bio je komentar Prosinečkog.

2024 © - Vesti online