Utorak 08.11.2011.
21:56
24sata.info

Anoreksična majka lakša od 7-godišnje ćerke

Ko bi rekao: Ćerka i majka

Naglašava kako sebe nikako ne smatra previše mršavom. Štaviše, uvek se vidi debljom nego što jest. Ističe i kako shvata da razmišlja pogrešno, ali da joj osećaj mršavosti daje jako dobar osećaj.

Nena ishrana sastoji se od supe, tosta i energetskih napitaka. S druge strane, svojoj kćerki ne brani da jede čokoladu i kolače. Problemi sa ishranom počeli su nakon razvoda njenih roditelja, kada je imala 11 godina. Ponekad je bila tako slaba da nije bila u mogućnosti ustati iz kreveta.

Trudnoća je iznenadila, i iako su joj doktori sugerisali da jede piletinu, proteine i vitamine kako bi spasila dete, njen želudac je svu hranu odbacivao. Mala Mejsi rođena je kao vrlo malo dete, ali je bila zdrava. Rebekino telo nije moglo da proizvede mleko za dete, prenosi Dnevnik.hr.

Telo nesrećne Rebeke obolele od anoreksije
 

Doktori je upozoravaju kako su njeno telo i organizam u tako lošem stanju da bi u svakom trenutku moglo da dodje do srčanog udara. Rebeka, iako se plaši činjenice da možda neće videti kako joj kćerka odrasta, naglašava kako sebi ne može da pomogne.

2024 © - Vesti online