Ponedeljak 07.11.2011.
03:30
Press

Seve isprozivala Jadranku Kosor

Severina nije štedela hrvatsku premijerku
 

Popularna Seve je, u u intervjuu za zagrebačku televiziju Hajat, otvoreno iznela šta zamera prvoj dami Hrvatske i poručila da Jadranka uopšte ne zaslužuje mesto premijerke.

- Mislim da je Jadranka Kosor jako hrabra žena. Doći na poziciju kojoj nisi dorastao jako je hrabro - rekla je Severina ironično, i istakla da nju politika ne zanima i da nikada ne bi bila deo neke političke kampanje, kao što je to učinila 2003. godine, i ne bi nijednu od aktuelnih političkih partija podržala na bilo koji način.

- Trenutno sam više u priči o flašicama i pelenama nego što pratim politiku. Više mogu da uradim bez politike. Političari su retko dobri ljudi i gotovo uvek nose loš predznak - navela je srpska snajka, koja će u februaru roditi prvo dete.

"Hoću da se porodim u Splitu"

Severina je u istom intervjuu otkrila je da žarko želi da se porodi u rodnom Splitu, iako je njen nevenčani suprug više za to da se njihov prvenac rodi u Beogradu, pod budnim okom njegovog prijatelja ginekologa, koji Severini vodi trudnoću. Severina je otkrila da će se u četiri oka njih dvoje dogovoriti i naći najbolje rešenje, ali je istakla da je Split bolji izbor.

Ljubav važnija od pola deteta: Severina i Milan
 

- Sada imamo predivnu novu bolnicu u Splitu, a i ja sam se rodila u starom porodilištu. Volim more i najviše bih volela da se i naše dete rodi na Jadranu - istakla je Seve, i dodala da joj trudnoća prija i da se do sredine petog meseca ugojila šest kilograma.

Temperamentna hrvatska zvezda i dalje čuva tajnu o polu deteta, dok na pitanje da li će skoro pred oltar, kaže:

- Što se Milana i mene tiče, naša veza je ozakonjena. Većina žena se venčava da bi bile u venčanici, a ja sam je do sada više puta oblačila - zaključila je Seve, uz molbu da je novinari do proleća više ništa ne pitaju.

- Pol deteta nam je odavno poznat, ali ćemo to sačuvati kao malu tajnu. Ko zna šta će biti na kraju, lekari mogu da pogreše, a i skoro nam je nebitno da li ćemo dobiti dečaka ili devojčicu. Bitno je da beba bude zdrava - rekla je Seve.

2024 © - Vesti online