Nedelja 06.11.2011.
08:06
Alo!

Ceca je opevala Isusa!

Sveta EST.(radna) UM.(etnica) Ceca nije postala vernik preko noći
 

Naime, poslanica Nove Srbije za “Alo!“ je iznela pozitivno mišljenje o popularnoj pevačici koja trenutno izdržava kaznu kućnog pritvora u svojoj vili na Dedinju!


- Ceca nije neko ko je postao vernik preko noći. Ona je kroz svoje pesme i pre tragedije koja ju je zadesila otpevala svoju molitvu. Setite se pesme “Isuse“, pa “Dragane moj“. Žena prolazi kroz mnogo težak period i naravno da će sve lakše podneti ako porazgovara sa nekim ko će umeti da je sasluša, a neće je osuditi - kaže Jankovićeva, koja je šokirana hajkom na Cecu:


- Ne osuđujem sveštenika što je davao izjave po medijima, jer i on verovatno ima potrebu da je odbrani. Ceca je ipak mnogo velika zvezda kod nas i prosto ja ne razumem ljude, a ni medije koji toliku hajku dižu oko svega što se nje tiče. Ona je od svega našla spas u duhovnim razgovorima, što je meni razumljivo - konstatuje Aleksandra Janković i zaključuje:


- Ljudi su čudni, kada joj je u životu bilo sve potaman, svi su joj se divili, kada su joj kola krenula nizbrdo i kada je osuđena, svi su počeli da je osuđuju.

2024 © - Vesti online