Subota 05.11.2011.
07:39
Srna

Krivična prijava za vozača kamiona

Foto: Ilustracija

Kiralj i Nimčević poginuli su u centru Subotice dok su snimali reklamu. Na njih je ispred Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" naleteo kamion mađarskih registarskih oznaka.

Krivična prijava protiv mađarskog državljanina biće podnesena Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti u saobraćaju, saopštila je Policijska uprava.

Saobraćajna nesreća dogodila se kada je kamion naleteo na specijalno vozilo sa korpom za radove na visini, u kome su bili Kiralj i Nimčević. Obojica su poginuli na licu mesta.

Prema rečima očevidaca, oni su zajedno sa opremom prvo pali na krov prikolice, a potom i direktno ispod točkova druge prikolice teretnjaka, koji ih je potom vukao 15 metara dok se nije zaustavio.

Atila Kiralj bio je dugogodišnji snimatelj, koji je radio za nekoliko televizija i privatnih produkcija u Vojvodini, a Goran Nimčević, jedan od najtalentovanijih televizijskih montažera u regionu i vrstan muzičar, gitarista subotičke grupe Perpetum Mobile.

2024 © - Vesti online