Petak 04.11.2011.
17:45
Vestionline

Rumunija ima ministarku kao niko drugi

Elena Udrea u lateks izdanju

Ministarka turizma je na naslovnoj strani magazina prikazana kao atraktivna plavuša u mini haljinici, lakovanim čizmama i s jednostavnim nakitom. Ona je iskustvo sa snimanja podelila i s obožavaocima na svom blogu, na kojem je objavila i fotografije.


"Postojale su neke žene koje su imale kapacitet da dokažu da nisu samo jednostavne radnice. To su snažne žene koje su promenile način vođenja politike u svetu. Dokazale su da mogu biti čak i bolje od muškaraca u igri koju su oni izmislili", napisala je Elena.


Modno osvešćena Elena je već bila kritikovana zbog pojavljivanja na naslovnim stranama u golišavom izdanju. Jedan kritičar joj je poručio da je šteta što nije toliko oštra u politici, kao što je u pokazivanju tela.


Pogledajte još: 

 

Striptiz kao predizborna kampanja u Poljskoj

"Ona je talentovana političarka, ali ovakvo pojavljivanje neće pomoći drugim ženama, kao ni njoj", pišu rumunski mediji.

Pored toga što važi za vrlo seksi i provokativno obučenu ministarku, Elena Udrea je u Rumuniji poznata i po korumpiranosti. Rumunska javnost smatra da novac koji stiže iz EU fondova za razvoj zemlje, ministarka pere preko firme svoga supruga - poznatog biznismena Dorina Kokosa.

2024 © - Vesti online