Ponedeljak 28.12.2009.
22:44 >> 23:38h
Tanjug

Turski avion prinudno sleteo u Beograd

Avion je prinudno sleteo zbog gubitaka pritiska u letelici, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije i dodato da su nadležni preduzeli uobičajne procedure u takvim situacijama a niko od putnika nije povređen.

Na beogradskom aerodromu je Tanjugu rečeno da su prilikom prinudnog sletanja aviona, na zahtev posade, sve aerodromske službe preduzele sve propisane međunarodne procedure za takve vanredne situacije.

Jedna od putnica u avionu, turska državljanka (47), zbog lošeg zdravstvenog stanja prebačena je iz aerodromske ambulante u Urgentni centar.

Turska državljanka ostaje u Urgentnom cenru

Putnica iz turskog aviona koji je u ponedeljak uveče prinudno sleteo na beogradski aerodrom ostaće tokom noći u Urgentnom centru radi medicinskih opservacija, izjavio je Tanjugu portparol Urgentnog centra Drago Jovanović.

On je rekao da je putnica, državljanka Turske, dovezena u tu ustanovu u svesnom stanju, ali da je bila dezorijentisana i sa povišenim krvnim pritiskom. Jovanović je precizirao da ju je pregledao tim lekara i da se očekuju dijagnostički rezultati.

2024 © - Vesti online