Petak 04.11.2011.
13:25
Svet, Vestionline

Aca Lukas oduševio punu Beogradsku arenu

Nakon prve pesme, Aca se obratio prisutnima, rečima: "Dobro veče, Beograde! Šta da vam kažem, osim da vas mnogo volim!", a potom je zapevao "Nisam preživeo", što su prisutni propratili vriskom. "Kad bi samo znali da ima još mnogo! Nemoj da je neko otišao pre vremena!", "zapretio" je Aca publici i nastavio sa svojim hitovima. 

Svi su bili iznenađeni, kada su na binu izašli Lukasov sin, Lazar, koji glumi u njegovom novom spotu, kao i deca ostalih muzičara. I oni su imali svoju tačku.

Mnogobrojni gosti, baklja u parteru

Potom je binu prepustio gostima: grupama "Osvajači" i "Kerber", Kikiju Lesendriću i Pilotima, Jeleni i Žiki iz "Zane", da bi konačno i Viktorija uzela mikrofon. Nakon toga,

Aca je uzeo gitaru u ruke i najavio "pesmu za sve one koji se švercuju", pa sa grupom "Galija" otpevao "Ma digni ruku". Lukasovi gosti bili su i Aco Pejović, "Alegro bend" i Jovana Tipšin.

U rokenrol delu koncerta, nastupila je "Riblja čorba" sa pesmom "Pogledaj dom svoj, anđele", zbog koje se Lukas, kako je rekao, "tukao sa AC/DC fanovima". Tokom ove pesme je neko u parteru zapalio baklju. Od nekog iz publike na poklon je dobio šal Crvene zvezde, koji je malo nosio na sebi, a potom skinuo.

Nakon puna četiri sata svirke, Lukas se vratio na bis i otpevao još dve pesme.

Poznati u publici

Podršku prijatelju i kolegi, iz lože su pružali Seka Aleksić sa suprugom Veljkom, Marina Tucaković, Leontina (koju su očigledno Lukasove pesme razgalile, pa je razmenjivala nežnosti sa svojim suprugom Filipom, ne mareći za prisutne), a tu su se našli i Soraja, Mare, Jelena Mrkić (koja je celo veče provela ogledajući se), Romana, Vlada Stanojević i mnogi drugi.

Poljupci za Cecu

Lukas je tokom koncerta poslao i poseban pozdrav i poljupce svojoj drugarici Ceci Ražnatović, a i otpevao je njenu pesmu "Beograd".

2019 © - Vesti online