Petak 04.11.2011.
11:13
B92

Putin tukao ženu i imao afere?

Kako piše mostarski portal Dnevnik, prema izveštaju koji je sastavio BND, Putin je u Drezdenu imao nekoliko afera s raznim ženama.

Dosije koji je trenutno u posedu jednog nemačkog magazina govori i o njegovom odnosu prema supruzi Ljudmili. Navodno se jedna nemačka agentkinja sprijateljila sa Putinovom suprugom koja joj je "otvorila srce" po pitanju braka. Putinova supruga je navodno rekla toj agentkinji da je njen suprug sklon nasilju, i da ju je čak i udario. Ona je, takođe, bila svesna da je Putin imao ljubavnice.

Inače, ovaj dosije prvobitno je otkrio Erih Šmit Enbom, ekspert BND-a i autor nekoliko knjiga o nemačkoj obaveštajnoj agenciji.

"Ovaj dosije samo podgrejava glasine koje su se nekada mogle čuti, a to je da je Putin napustio Istočnu Nemačku u proleće 1990. godine, te da je u Drezdenu ostavio i vanbračno dete koje je rodila jedna od njegovih ljubavnica", prenosi nemački list "Bild".

Međutim, u javnosti gospođa Putin otvoreno hvali svog supruga. Jednom prilikom se čak i našalila, rekavši: "Bar me ne tuče." Da njihov brak nije idiličan, svedoči i to da se Putin svojevremeno poverio bliskom prijatelju, rekavši: "Onaj ko s Ljudmilom izdrži tri nedelje zaslužuje spomenik."

Putinov portparol nije hteo da komentariše pisanje nemačkih medija.

2024 © - Vesti online