Četvrtak 03.11.2011.
18:59
Smedia

Mili "ukrao" Alena Ademovića od Brege

Ademović i Mili sviraju i uživaju
 


- Još dok je radio sa Goranom, Alen je gostovao na albumu "Miligram" s pesmom "Kruška", koja je postala ogroman hit. Pokazalo se da to funkcioniše i logično je došlo do saradnje - objašnjava Mili.

Alen kaže da se odlično slaže sa Aleksandrom, a novim pesmama je potpuno fasciniran. Svako jutro se budi uz njih i sluša ih po ceo dan. Ademović kaže da je dobro raditi i sa Bregom i sa Milijem.


- Obojica znaju šta traže i šta hoće u svojim pesmama, ali su dva različita sveta. Goran je u trubačkom fazonu, a Mili je urban. A ko je lakši za saradnju? Pa Mili, kao što i samo ime kaže! - izjavio je Alen kroz smeh.


Pevač kaže da se Brega ne ljuti zbog nove saradnje.


- Goran i ja smo se lepo razišli, kao dva brata. Otkazni rok je trajao mesec dana, sve dok nije našao zamenu za mene. Nekoliko puta mi je rekao: "Alene, ako ti u životu zatreba bilo kakva pomoć u vezi sa muzikom, pesmom, studijom... - tu sam" - rekao je Ademović, a Mili je dodao da ne brani Alenu da peva ono što je do sada.


- Nema razloga da Alen na koncertima ne peva i pesme koje je snimio sa Bregom jer ja Bregovićev opus smatram jednim od najboljih. Ademović je jedan od retkih svetskih vokala sa ovog podneblja i zato je i ko stvoren za muziku koju ja pravim. - rekao je Aleksandar za Blic.

2024 © - Vesti online