Sreda 02.11.2011.
21:24
Vestionline

Mačvan: Moramo agresivnije protiv Šarlroa

Mačvan očekuje pobedu pred punim 'Pionirom'

Košarkaši Partizana MTS već u trećem kolu Evrolige stigli su do tačke u kojoj poraz nije opcija. Naime, ako sutra izgube od ekipe Šarlroa, san o TOP 16, ma kako klimav bio, i definitivno će se raspršiti.

U krajnjoj liniji, ali crno-beli nisu sposobni da u 'Pioniru' bace na kolena belgijski tim, i ne zaslužuju ništa bolje. Jedno je sigurno, boriće se koliko mogu, i treba verovati da će pružiti mnogo više nego u Tel Avivu.

"Moramo da odigramo mnogo agresivnije nego protiv Makabija, koji je tim u formiranju, kao i mi, pa samim tim još više žalim što ga nismo bar jednom pobedili. Siguran sam da će biti bolje protiv tima Šarlroa i da ćemo uz pomoć publike dobiti tu utakmicu", kaže Milan Mačvan, koji će odigrati tek treći meč u crno-belom dresu.

Plej Partizana Ejsi Lo imao je peh na jučerašnjem treningu, pošto se okliznuo na jednu od reklama, pa se požalio na povredu. Ipak, on će biti sposoban da istrči na parket.

Partizan MTS apeluje na navijače da se uzdrže od ubacivanja predmeta na teren, jer bi Evroliga mogla drastično da kazni srpskog šampiona.

Partizan i Šarlroa sastaće u četvrtak u 20.45 u beogradskoj hali Pionir, a to će biti njihov prvi duel u Evroligi.

2024 © - Vesti online