Sreda 02.11.2011.
14:35
Blic

Brena dovela bugarskog premijera do pobede

Brena i Boba u zagrljaju bugarskog premijera

Bugarski mediji sve češće poslednjih dana dovode u vezu posetu Lepe Brene i pobedu Borisovljevog kandidata na izborima. Naša folk zvezda je u Bugarskoj neverovatno popularna, njene pesme se emituju na radio-stanicama, a spotovi po televiziji.

Pre 20 godina održala je spektakularan koncert na stadionu "Levski" pred 80.000 ljudi i taj rekord nijedan pevač u Bugarskoj nije oborio.

Znajući to, Borisov se usred predizborne ćutnje sastao sa Brenom, izljubio se i slikao za novine i televiziju i - pobedio. Doduše, Brena u Bugarsku nije otišla da podrži ovog političara, već da najavi koncert trećeg decembra. Posle toga je, na poziv premijera, svratila do Vlade i posetila ga u društvu stotinak medijskih ekipa koje su je u stopu pratile.

Posle srdačnog razgovora, zapevala mu je njegovu omiljenu pesmu "Jovano, Jovanke" i za stotinak bugarskih medija izjavila: "Mislim da je Borisovljev mandat veoma uspešan i da će on podići Bugarsku na visok nivo".

S Brenom je u poseti bugarskom premijeru bio i Sobodan Živojinović, pa su mediji saznali i za neverovatne sportske uspehe njihovog aktuelnog premijera koji je pre nekoliko meseci u teniskom meču pobedio Bobu.

Upravo ovaj događaj dovodi u vezu Lepu Brenu, pevačicu, i Aleksandra Konuzina, ambasadora Rusije. I on je onomad svratio u Niš na predizborni skup naprednjaka. Samo što se Brena meša u unutrašnju politiku Bugarske, a Konuzin u našu.

Pevačica će u arenu "Armejec" sleteti helikopterom, baš kao pre 20 godina, kad se nad stadionom pojavila u Čaušeskovoj letilici. Možda ovoga puta to bude helikopter bugarske vlade, jer joj makar toliko Borisov duguje za pobedu na izborima.

2024 © - Vesti online