Sreda 02.11.2011.
12:22
Vestionline, B92

Jovanović: Istorijski rezultat

Trener tima iz Nikozije, Ivan Jovanović istakao je da je to bila velika noć za kiparski fudbal, koji su pobedili Porto sa 2:1.

“Ovo je istorijski rezultat za naš klub. Znali smo da će Porto doći i kontrolisati utakmicu. Znali smo koliko su jaki, ali smo takođe znali i ko smo mi i za šta smo sposobni”, rekao je Ivanović.

APOEL je vodio sve do 89. minuta kada su Portugalci izjednačili rezultat iz penala. Ipak, samo minut kasnije Kiprani su ponovo poveli i pobedili. 

“Kada su izjednačili bilo je teško ponovo postići gol jer je ostalo malo vremena do kraja meča. Oni su hteli preokret i mi smo ugledali našu šansu iz kontranapada, i na sreću pogodili smo”.

APOEL se posle četiri kola Lige šampiona nalazi na prvom mestu grupe G sa osam bodova, a iza njih kaska Zenit za bod, dok je Porto treći sa četiri boda, a Šahtjor već otpisan sa dva.

“Ovo je jedna od najvažnijih pobeda našeg kluba, naročiti što smo pobedili tim koji ja mnogo poštujem. Ovo je velika noć za kiparski fudbal”.

U sledećem kolu 23. novembra APOEL gostuje Zenitu u Sankt Peterburgu u meču koji će verovatno da odluči o prvom mestu u grupi.

2024 © - Vesti online