Sreda 02.11.2011.
11:12
Vestionline, Kurir

Jelena Janković: Popijem pre meča

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da se pred meč opušta tako što voli da popije pokoju. Ona je takođe istakla da je ima želju da zajedno s majkom Snežanom napravi zimnicu dok je u Beogradu.

"Pre nego što izađem na teren, da bih se opustila, volim da pevušim nešto. Dešava se da se to nastavi i tokom meča, pa zbog toga izgubim koncentraciju. Jednom sam već rekla da pred meč volim da popijem pokoju, pa mi je onda sve ravno", izjavila je Jankovićeva.


Srpska teniserka priznala je da htela da se okuša u poslovima vezanim za kuhinju.

"Moja mama je htela da pravi zimnicu. To je trebalo da odradimo, ali pošto sam imala obaveze, nisam stigla. Ako budem imala vremena, zajedno ćemo to uraditi, a ako ne, onda će to preuzeti moja braća ili mamina sestra".

Jelena Janković je istakla da uživa u domaćoj hrani i da joj to najviše nedostaje u inostranstvu.

"Obožavam kuvana jela, pošto na turnirima jedem pastu, piletinu, salatu, povrće i voće. Ovde jedem više kašikom. Volim zimnicu i tako neke stvari koje ne mogu da probam u drugim zemljama. Iskreno, malo sam smršala, ali ne znam kako. Čak mi spadaju pantalone. Topi mi se mišićna masa i izgledam mršavije", zaključila je Jelena Janković i priznaje da je i dalje zaljubljena u crnogorskog vaterpolistu Mlađana Janovića.

"Ma, jesam, ja sam po prirodi uvek zaljubljena. I dalje u istog čoveka kao i pre", poručila je srpska teniserka.

2024 © - Vesti online