Utorak 01.11.2011.
22:22
Vestionline, Beta

Otvorena teniska akademija "Novak"

U okviru akademije deca uzrasta od deset godina imaće priliku da usavršvaju svoje tenisko umeće pod nadzorom stručnog tima koji će predvoditi predsednik Teniskog saveza Beograda Goran Bubanj.

Osim najmlađih tenisera u program rada akademije trebalo bi da se uključe i stariji igrači koji žele da se usavrše.

"Uloga akademija koja nosi ime najboljeg srpskog i svetskog tenisera Novaka Đokovića jeste u stručnom upotpunjavanju treninga teniskih profesionalaca, ali i talentovane dece", rekao je Bubanj.

Program Akademije predviđa celodnevni rad sa eminentnim teniskim trenerima (Darko Mađarovski, Ana Jovanović…), a koordinatorsku palicu je preuzeo dokazani teniski stručnjak Goran Bubanj. U program su, pored osnovnih treninga, uključene i video analize treninga i mečeva, kondicioni treninzi, rad na mentalnoj snazi igrača itd. Akademija svojim polaznicima omogućava i kompletnu pripremu za turnire, pravljenje ličnog kalendara turnira, podršku ili pratnju trenera tokom turnira.

"Naš cilj je da stvorimo potpunog igrača, sportsku atletu u svakom smislu: tehničkom, taktičkom, fizičkom i mentalnom", poručuju iz Akademije "Novak".

Sve informacije o planu i šemi razvoja ... možete pronaći OVDE

2024 © - Vesti online