Ponedeljak 31.10.2011.
16:02
Kurir

Mrka redovno ide Ceci u posetu

Prijatelji uvek i svuda

Ministar Mrkonjić je otkrio da se redovno čuje sa udovicom nekadašnjeg predsednika Socijalističke partije Srbije i Jugoslavije Mirjanom Marković, ali i da u kućnom pritvoru obilazi pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović.

"Posećujem je, šta u tome ima loše?! Ne hvalim se time kao neki, ali i ne krijem to. Ja se svojih prijatelja ne stidim i ne odričem", rekao je Mrkonjić, koji u svom kabinetu u Nemanjinoj 11 na zidu još uvek drži sliku Slobodana Miloševića, bivšeg partijskog šefa.

Na konstataciju da mu neki zameraju što je u kontaktu s Miloševićevom udovicom, Mrkonjić kaže: "Neka zameraju, šta ću im! Kao što samo rekao: s prijateljima i u dobru i u zlu".

"Nedavno sam se video s Mirom u Moskvi, posetio sam je. Piše knjigu. Ponavljam, nije dobro da se država tako ophodi prema porodici bivšeg predsednika. Za šta su uopšte krivi i od čega da se brane? Njihova želja je da se vrate u Srbiju, ali kako kad ćemo odmah da ih uhapsimo na aerodromu. A te milijarde koje pominju, to nema veze sa istinom", rekao je Mrkonjić.

2024 © - Vesti online