Ponedeljak 31.10.2011.
03:20
B92

Kristijan prebačen u Sremsku Mitrovicu

"Press" piše da je prebacivanje u KPZ Sremska Mitrovica ubrzala "tuča koju je Golubović izazvao u beogradskom centralnom zatvoru, posle čega je uprava zatvora po hitnom postupku obavila njegovo prebacivanje, koje je inače bilo planirano".

U samici: Kristijan Golubović

Međutim, Uprava za izvršenje krivičnih sankcija demantuje da je Golubovićev prelazak u Sremsku Mitrovicu ubrzan zbog incidenta, navodeći da je sve proteklo po uobičajenoj proceduri.

Tačno je da je Kristijan prebačen u KPZ Sremska Mitrovica i da se trenutno nalazi u karantinu zbog privikavanja na nove uslove. Nije tačno da je tome prethodila nekakva tuča niti smo zbog bilo čega ubrzavali njegovo prebacivanje. Sve je proteklo u najboljem redu i po standardnoj proceduri, rekli su za "Press" u Upravi.

Golubovićeva supruga ispričala je za ovaj list da nije istina da je njen muž u zatvoru izazvao tuču zbog koje je ranije upućen na izdržavanje kazne u Sremsku Mitrovicu, ona kaže da je sve obavljeno regularno i da se za prebacivanje znalo od ranije.

List piše da se Golubović trenutno nalazi u samici radi privikavanja na nove uslove, ali će posle kratkog boravka u izolaciji biti smešten u grupnu sobu.

2024 © - Vesti online