Ponedeljak 31.10.2011.
08:00
Blic

Da li mu je stalo do vas: Poze u seksu ga otkrivaju

Mnogo toga možete da otkrijete iz njegove omiljene poze
 

Poljupci

Ako su njegovi poljupci nežni, reč je o nesigurnom ljubavniku. Odlučuje se za sigurnu tehniku, jer ne zna šta zapravo želite.
S njim nećete imati vrele noći, ali možete da očekujete duboku bliskost. Oni koji ljube strastno, takvi su i u vezi. To su sjajni ljubavnici, ali najčešće nisu muškarci od poverenja.


Predigra

Ako voli predigru - uživaćete

Upalio je sveće? Svira lagana muzika? Ako muškarac zna da stvori pravu atmosferu za seks, možete da očekujete vrhunskog ljubavnika. Kada počne da vas miluje, radi to dugo i gleda vas u oči, možete biti gotovo sigurni da ga zanimate više od kratkotrajne afere.


Misionarska poza

Muškarci koji preferiraju misionarsku pozu naginju tradicionalizmu. S njim računajte na dugotrajniju vezu, ali ne i na uzbudljiv seks. Psiholozi kažu da su muškarci koji najviše vole misionarsku pozu verni, imaju kvalitete dobrog prijatelja, ali u krevetu ne vole da eksperimentišu. Pomalo su zatvoreni i skloni osuđivanju žena koje otvoreno vole seks.


Poza otpozadi

Muškarci koji vole seks odpozadi žele da ostanu tajanstveni. Ne možete da ih gledate u oči, a oni imaju situaciju pod kontrolom. To su muškarci koji su pomalo emotivno nedostupni i teško ćete s njima ostvariti dugotrajnije zajedništvo. Uglavnom su dobri ljubavnici, ali nisu materijal za dečka koji će vam biti podrška.


Bočna

Prema rečima psihologa, muškarci koji vole seks sa strane zainteresovani su za vas. Žele da uživaju u pogledu na vaše telo, ali pokušavaju i da otkriju šta se krije iza izraza vašeg lica. Takvi muškarci žele da se svide ženi, a sposobni su i za ostvarivanje dugotrajnije veze. Uz malo truda i mašte, žene od njih mogu stvoriti sjajne ljubavnike.


Vi ste gore

Ako vas šalje gore, znači da voli da preuzmete kontrolu

Muškarci koji vole kad je žena gore obično žele da žena preuzme kontrolu u njihovom životu. Na glasu su kao odlični ljubavnici, ali u stvarnom životu mogu da vas previše opterete, jer će očekivati da rešavate njihove probleme.Ipak, uz dobru komunikaciju, s njima je moguće ostvariti kvalitetno zajedništvo.

2024 © - Vesti online