Subota 29.10.2011.
23:27
Beta

SNS obeležila tri godine postojanja

Tomislav Nikolić, lider SNS-a, na proslavi u Nišu
 

"Želja građana Srbije da svoju zemlju vide u zajednici evropskih naroda jasna je. Nisu naši građani protiv Evrope, oni su protiv toga da demokrate još jednom po ko zna koji put iskoriste evropsku priču za pobedu na izborima", rekao je lider SNS-a Tomislav Nikolić na skupu u niškoj hali Čair.


Naprednjaci su u Nišu počeli i predstavljanje izbornog programa.


Skup SNS-a je počeo muzikom iz američkog filma "Roki" Silvestera Stalonea i himnom "Bože pravde", a ovacijama je pozdravljen ambasador Rusije Aleksandar Konuzin, dok je najava da mitingu prisustvuje i predstvanik američke ambasade propraćena gromoglasnim zvužducima.


Zbog zvižduka predstvaniku ambasade SAD izvinili su se i potpredsendik i predsednik stranke, Aleksandar Vučić i Nikolić. Oni su pozvali građane da aplauzom pozdrave sve predstavnike straniha ambasada koji su došli na skup.


Nikolić je prisutnima pokazao i Belu knjigu SNS-a s programom oporavka Srbije. Osim predstavnika SNS-a na mitingu su govorili i lider Nove Srbije Velimir Ilić i ambasador Rusije Konuzin, koji je poručio da Rusija pažljivo prati dešavanja u Srbiji i da "dobro čuje glas Srba sa stradalnog Kosova".

2024 © - Vesti online