Subota 29.10.2011.
13:49 >> 19:22h
Večernje novosti

Engleskinja silovana u Banji Koviljači

Hotel "Podrinje", u kojem je izvršeno silovanje, nalazi se u središtu banjskog parka  

Policijski rad na predmetu je i dalje u toku, a nakon isteka mere zadržavanja, osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Šapcu, navedeno je u saopštenju PU bez drugih pojedinosti.


Gošća iz inostranstva, kako se nezvanično moglo čuti iz Engleske, ušla je u četvrtak posle podne u hotel "Podrinje" u Banji Koviljači, koji je u središtu banjskog parka, sva potresena i saopštila da je upravo silovana o čemu je, odmah potom obaveštena policija u tom turističkom mestu i Loznici.

Kako se može čuti, strankinja je, odsela sa dečkom u hotelu prekoputa "Podrinja". Ona je posle podne izašla da prošeta, a dok je išla ka restoranu "Kur salon" iz parka je istrčala grupa mladića, koji su je, kako je tvrdila, silovali. Engleskinja je rekla da bi mogla lako da prepozna napasnike. 

Žrtva je u petak odvedena na ginekološki pregled, posle čega je lekar konstatovao da "jeste u pitanju silovanje". Inače, mladića iz Loznice, koji je sa njom boravio u hotelu, upoznala je putem Interneta. 

2024 © - Vesti online