Subota 29.10.2011.
08:40

Rođendanski koncert za Đorđa Marjanovića

Slavi 80. rođendan: Đorđe Marjanović
 

Uz pratnju pijaniste Nikole Rackova i Duleta Jovanovića nastupiće Oliver Njego, Ekstra Nena, Miki Jevremović, Predrag Cune Gojković, Živan Saramandić, Bora Đorđević, Nada Pavlović, Dragana del Monako, Leo Martin, Radmila Karaklajić i Dušan Svilar, kao i grupa "Ivan i klinci", koja tradicionalno dolazi iz Marjanovićevog rodnog Kučeva za svaki njegov rođendan.
 

Specijalni gost biće mladi ruski pevač Andrej Berestenko, a Marjanovićev dugogodišnji prijatelj i organizator koncerta Minja Subota je istakao da je koncert osmišljen tako da legendarnom pevaču, prijatelji za rođendan poklone po jednu pesmu i priču o nekom događaju iz njegove uspešne karijere.  

Zanimljivo je da je Marjanović baš u Domu sindikata održao svoj prvi solistički koncert, kao i narednih 11. Na koncert će doći i poznati ruski producent Ljudmila Ljubimova, koja je letos posetila Đorđa povodom dokumentarnog serijala o jugoslovenskoj muzici, koja bi trebalo u novembru da se emituje na ruskoj državnoj televiziji, a jedan od glavnih aktera je Đorđe Marjanović.

2024 © - Vesti online