Petak 28.10.2011.
19:37
Smedia

Žene više vole prijateljice od muževa

Veza sa prijateljicama je kao veza bez seksa. Možda je to razlog žašto žene toliko uživaju?!
 

Kada dođe vikend, hiljade udatih žena okrene se svojim najboljim prijateljicama da bi provele psihološki prijatno vreme. Od 3.000 anketiranih žena, svaka treća je rekla da definitivno prednost daje društvu žena koje su im drage.

Kada je u pitanju šoping, dve od tri kažu da bi radije išle sa prijateljicom nego mužem "jer prosečna žena ima potrebne kvalitetne savete i može da posluži za plodnu diskusiju i bez mogućeg kukanja zbog cena pojedinih artikala".

S obzirom da je pretraga radnji mukotrpan posao koji zahteva sate i sate šetanja i razgledanja, ovo znači da se supružnici gotovo ne vide vikendom.


Odlazak u salon lepote, obrok ili samo ispijena šolja kafe u društvu (začinjena sa mnogo ogovaranja, sigurno) prati kupovinu na listi najpopularnijih ženskih vikend aktivnosti.

Skoro polovina od 3.000 ispitanica požalila se da njihov partner nije osoba u čijem prisustvu mogu slobodno da razgovaraju, a 10 odsto priznaje da ne može da se ponaša onako kako želi sa partnerom blizu sebe, kao što mogu kada su u društvu prijateljica.

2024 © - Vesti online