Petak 28.10.2011.
11:28
Press

Veljko: Mama je tužna

Podrška mami: Veljko i Ceca 

Veljko Ražnatović, sin folk dive Svetlane Ražnatović, prvi put se posle povratka sa Kipra pojavio u javnosti u sredu uveče na otvaranju kafića "Dajmond rum" kreatora Saše Vidića.

U intervjuu za "Press" Veljko je otvoreno pričao o svemu što se dešava njegovoj majci i porodici, ali je zamolio novinare da ga ne pitaju ništa u vezi saobraćajne nesreće koju je imao na Kipru i i aktuelnom oduzimanju dela kuće na Dedinju.

Za Cecu je rekao da je tužna, a da se on i sestra Anastasija trude da joj dan prođe što lepše i zanimljivije.

"Uz našu nesebičnu podršku i mnogo ljubavi proći će i ovaj težak period. Tasa i mama svakodnevno pričaju o raznim stvarima, a uglavnom im se u tim razgovorima priključi i tetka Lidija", opisuje Veljko Cecin zatvorski dan.

Veljko kaže da njegovu majku podržavaju i porodica i prijatelji što će joj pomoći da preprodi situaciju u kojoj se trenutno nalazi. Sa njima u kući trenutno je i baka iz Žitorađa, Cecina majka.

Veljko i Anastazija poslednjih nekoliko meseci žive na Kipru gde idu u školu. Sa majkom se svakodnevno čuju i "vide" putem Skajpa, a Cecin sin kaže da razloga za brigu zbog njihovog odsustva nema. 

"Mama zna da kada smo na Kipru nema razloga za brigu. Više ima ovde. Gledam da završim obaveze koje imam. Onda čekam da mi zadaju drugi zadatak. Ne gledam u budućnost jer ne znam šta će biti... Planiram da se u nekoj bližoj budućnosti ipak vratim u Beograd. Ovde mi je mnogo lepše nego na Kipru. Tu mi je porodica i društvo, a to mi je najvažnije", rekao je Veljko.

Pre nekoliko dana Veljko se u mamino ime pojavio na otvaranju restorana "Dajmond rum" koji drži njen prijatelj, stilista Saša Vasić. Među mnogim poznatim licima koja su se našla na otvaranju Veljko je sedeo sa još jednim prijateljem svoje majke - pevačom Acom Lukasom.

2024 © - Vesti online