Ponedeljak 28.12.2009.
10:54
Vestionline

Ronaldo želi Runija u Realu

Ronaldo smatra da Runi, sa kojim je igrao u tandemu noseći dres Mančester junajteda, ima sve potrebno da uspe u španskom fudbalskom prvenstvu, a posebno je naglasio da bi voleo ponovno sa njim da igra u napadu.

"U Realu bi on mogao biti spektakularan i senzacionalan, jer ima kvalitet potreban za uspeh u Primeri", smatra Ronaldo o nekadašnjem saigraču.

Ipak, taj će posao Perez sledeće godine jako teško da realizuje. Runi ne pomišlja o odlazku sa Old Traforda i u potpunosti je veran "đavolima" sa kojim bi trebao da potpiše novi ugovora koji mu ističe u junu 2012. godine, a u kojem igra od prelaska iz Evertona 2004.

Španski mediji još dodaju da Real Madrid ima veliku želju da kupi Serhia Aguera iz Atletiko Madrida, čiji ugovor kaže da za njegovu slobodu i prelazak u neki drugi klub mora da se iskešira 60 miliona evra.

Drugi na listi želja jeste David Vilja iz Valensije, ali je prema procenama španskih novinara, suma od 120 miliona evra za njegov otkup u ovom trenutku je možda i previše za Real.
 

2024 © - Vesti online