Četvrtak 27.10.2011.
08:24
Alo!

Tanja Savić gradi vilu od 500.000 evra!

Tanja Savić sa suprugom Dušanom Jovančevićem
 

Kako piše beogradski “Alo!“, mlada pevačica je kupila zemljište na Zvezdari i počela sa izgradnjom velelepne kuće, u kojoj planira da nastavi život sa suprugom Dušanom i sinom Maksimom.


- Jedan od glavnih razloga Tanjinog boravka u Srbiji je bila potraga za odgovarajućim zemljištem, na kojem bi ona i Dušan izgradili svoj dom. Posle višenedeljne potrage, kupili su plac na Zvezdari i odmah sa arhitektom ugovorili izgradnju velelepne vile koja će imati nešto više od 500 kvadrata, a čija će ukupna cena biti oko 500.000 evra. Kako je mlada pevačica navikla u Australiji na prostrani dom, želela je da joj i u Beogradu bude ugodno kao u “zemlji kengura“, te je odlučila da ne žali para za svoju novu kuću - rekao je za “Alo!“ dobro obavešten izvor blizak folk pevačici.
 

Ništa od bankrota

Nedavno se u medijima spekulisalo kako je Tanja Savić bankrotirala. Naime, pisalo se kako je loša finansijska situacija Tanje i njenog supruga Dušana Jovančevića naterala pevačicu da sve češće nastupa po Australiji, ne birajući ni mesto, ni povode, ni visinu honorara. Samo da nešto kane u džep. Savićeva je demantovala da je bankrotirala i izjavila da njena finansijska situacija nikad nije bila bolja. Najbolji dokaz za to jeste podatak da ne štedi pare za svoj budući dom u kome će živeti s porodicom.

U dogovoru sa svojim suprugom Dušanom, Tanja je pronašla majstore i do detalja im opisala kako zamišlja svoj budući dom.


- Kuća će biti na tri nivoa i svaka soba će imati zasebno kupatilo. U prizemlju će biti velika dnevna soba, koja će biti u potpunosti urađena od drveta i kamena, a ovih dana iz inostranstva treba da stigne starinski kamin za ovu prostoriju. Iako su u toku tek grubi radovi, “Grandova“ zvezda je mislila o svemu, pa je već naručila nameštaj iz Italije, kao i mermerne stubove koji će ukrasiti njen budući raskošni dom. Savićeva će se u narednom periodu konsultovati sa izvođačima radova oko izgradnje velikog zatvorenog bazena u kući, ako to bude izvodljivo zbog već zacrtanog plana prostorija. U svakom slučaju, mali Maksim će moći da se brčka na spoljnom bazenu, kao i da uživa u velikom dvorištu oko kuće - zaključio je sagovornik lista “Alo!“.

2024 © - Vesti online