Ponedeljak 28.12.2009.
12:02
V. Tasić - Vesti

Cakana, Viktorija i Marina sprečile Majinu veridbu!

Maja Nikolić
 

Dok pobednik Milan Topalović Topalko slavi i raspoređuje kako će potrošiti 100.000 evra nagrade, Sandra Obradović i Marko Đurovski su objavili da neće nastaviti romansu započetu na imanju, a najintrigantnija učesnica Maja Nikolić odlučila je da "otvori" dušu i progovori o zakulisnim radnjama na "Farmi".
 

Tokom boravka na imanju stalno ste pričali o svom dečku, nemačkom advokatu koji je trebao da vas zaprosi uživo pred kamerama, ali se to nije dogodilo. Zašto?
 

Oporavlja se Viktorija

Po izlasku sa imanja Snežana Mišković Viktorija doživela je saobraćajnu nesreću na putu do Pinkovog studija u Šimanovcima. Zbog zaleđenog puta automobil se zaneo na jednoj krivini, prevrnuo se nekoliko puta i završio u reci. Na sreću niko od putnika nije poginuo, a Viktorija je zadobila teže povrede. Ona se oporavlja, isključila je sve telefone i, kako kažu njeni prijatelji, dobro je i želi da se odmori posle svega što se dogodilo.

"On je pregovarao sa RTV Pinkom, tačnije, u njegovo ime je pregovarao naš budući kum Milinko. Jan je tražio ekskluzivno pravo da na farmu sleti helikopterom ili da dođe u rols-rojsu i zaprosi me. Međutim, kada je na jednom od sastanaka na imanju izložena njegova ideja, žestoko su se usprotivile Cakana, Viktorija i Marina i tako sprečile moju veridbu na imanju", otkriva Maja.
 

Zašto?
"One su smatrale da bi takvim Janovim postupkom ja bila favorizovana na njihovu štetu. Gledanost bi "skočila" do neba, a one su se osećale ugrožene. Kada sam shvatila njihovu igru, potpuno sam poludela i htela sam istog trenutka da napustim imanje."
 

Šta vas je sprečilo da odete?
"Kazneni penali! Ne samo da ne bih dobila honorar, već bih morala da platim kaznene penale. Ja tih para nemam, pa mi nije ostalo ništa drugo nego da ostanem i izdržim. Ali, nema veze. Jan je, ipak, došao sa prstenom i verili smo se! Ali, ne pred kamerama. Bilo je mnogo suza radosnica. Venčaćemo se iduće godine."


(Opširnije u štampanom izdanju "Vesti" za 28. 12.)

2024 © - Vesti online