Sreda 26.10.2011.
14:45
Kurir

Ministar je ipak uvredio Karanovićku?

Ministar Marković i glumica Karanović: Incident se ipak desio?
 

“ ’Ministre, ni dobro veče ni laku noć?’, dobacila je Mira kad su izašli u dvorište. On joj je u hodu odgovorio: ’Već sam rekao laku noć’, a ona je pošla za njim da razjasni šta ga je uvredilo u njenom govoru na sceni. Marković je, međutim, žurnim korakom krenuo prema svom automobilu. ’Vi niste ministar kulture, nego nekulture, sram vas bilo!’, povikala je Mira. ’Marš od mene, lezbijko!’, bilo je poslednje što je rekao ministar, pre nego što je seo u automobil“, rekao je Zoran Stojanović iz organizacionog odbora festivala za Kurir.

Stojanović ističe i da će svedočiti i na sudu ukoliko za to bude bilo potrebe. Takođe, dodaje da je nekoliko njih ispratilo ministra do automobila „i većina je čula šta je izgovorio“.

Pročitajte i ovo:

* Karanović: Inscident sa ministrom je izmišljotina

Sa onim što se desilo upoznata je i Svetlana Kuzmanović, predsednica Udruženja građana „Žanka Stokić“ iz Rabrova.

“Bila sam nekoliko metara iza njih, ali su mi neki od saradnika preneli šta se desilo i već sam izrazila žaljenje, prvenstveno zbog činjenice da je bačena senka na divnu manifestaciju. Sasvim je logično da nam je kao domaćinima neprijatno zbog svih aktera priče, ali mislim da bi akcenat trebalo da bude na zaostavštini velike Žanke i svemu što je ta sjajna glumica za života uradila i u čiju čast se organizuje naša manifestacija“, kaže Kuzmanovićeva za Kurir.

Ministarstvo pritiska?

Ministarstvo već nekoliko dana montira saopštenja kako bi krivicu sa svog ministra prebacilo na Kurir. Kabinet gospodina Markovića je u jednom od njih objavio kako su se organizatori „Dana Žanke Stokić“ ogradili od svega, ali je Kurir istog dana došao do informacija da je to usledilo pod pritiskom predsednika Opštine Kučevo i PR službe Ministarstva, ističe Kurir.

2024 © - Vesti online