Utorak 25.10.2011.
20:20
Večernje novosti, Vestionline

Pomirili se Demi Mur i Ešton Kučer?

Mršava Demi (48) je verovatno odlučila da oprosti Eštonu (33) to što ju je prevario na njihovu godišnjicu braka. Otkako su počele da se pojavljuju informacije i detalji o Eštonovoj neveri, ovo je prvi put da su Demi i njen suprug viđeni zajedno u javnosti.

Prošle nedelje, kad se sama pojavila na premijeri filma "Margin Call' u kojem glumi, bilo je vidljivo da je glumica drastično smršala. Mnogi se boje da bi taj gubitak kilograma mogao uticati na njeno zdravlje. Glumica se zbog nevernog supruga navodno izgladnjivala.

Inače, od kako je Ešton prevario Demi, par je većinu vremena proveo odvojeno - ona u Los Anđelesu, a on u Njujorku.

Dobro upućeni izvor je otkrio da je glumica posetila i advokata koji bi se

Pročitajte i ovo:

 

* Brus Vilis hoće da bije Eštona Kučera

* Kladionice profitiraju od razvoda Demi i Eštona

bavio razvodom, ali je Kučer tražio još jednu priliku. Inače, i pre Eštonove nevere, par je imao problema u braku zbog čega su išli na bračno savetovanje. Njegov “izlet” sa Sarom bio je kap koja je prelila čašu. Demi je tada pod velikim pritiskom medija, bliskih prijatelja i porodice odlučila da ode kod advokata sa kojim se posavetovala šta da radi da bi se što pre razvela. Sa njim je razgovarala čak i o podeli imovine.

Na kraju, čini se da mu je ona ipak oprostila i da je par odlučio da spase svoj brak. U braku su od 2005. godine. Nemaju dece.

2024 © - Vesti online