Utorak 25.10.2011.
18:22
Vestionline

Stanojević: Oprezno na Metalac u Kupu

Biće rotacija i izmena u timu protiv Metalca - Aleksandar Stanojević

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević oprezan je pred meč, ali privata ulogu favorita, jer njegov tim ove sezone brani duplu krunu.

"Definitivnio svi znamo šta je Kup Srbije. To je eliminaciono takmičenje, ali mi smo svakako favoriti. Ipak, igramo sa superligašem, izuzetno smo oprezni jer svaki primljen gol ili opasna situacija nas tera na oprez. Iz tog razloga smo koncentrisani maksimalno", rekao je Stanojević, dodajući da su svi igrači zdravi i spremni.

"Anderson i Manga će jedini debitovati. Biće rotacija, ali neću reskirati. Svi koju su igrali ili bili standardni do sada konkurišu za tim", dodao je Stanojević.

Meč Partizan - Metalac igra se u sredu od 18 časova, a osim Crvene zvezde koja sa Banatom igra u utorak, ostali mečevi igraju se u sredu od 14 sati. 

Derbijem ove runde mogao bi se nazvati meč u Subotici, gde ekipa Spartaka dočekuje kragujevački Radnički. Vojvodina će u goste Inđiji, dok će OFK Beograd ugostiti Kolubaru, lidera Prve lige.

Užičani su favoriti protiv Smedereva koje je u padu forme, a pobeda se očekuje i od sve bolje Jagodine u duelu sa Javorom iz Ivanjice. Neizvesniji bi mogao da bude duel u Novom Sadu između Proletera i čačanskog Borca.

Utorak, 25. oktobar:
Crvena zvezda - Banat 18,00

Sreda, 26. oktobar:
Spartak - Radnički 1923 14,00
OFK Beograd - Kolubara 14,00
Inđija - Vojvodina 14,00
Sloboda Sevojno - Smederevo 14,00
Proleter - Borac 14,00
Jagodina - Javor 14,00
Partizan - Metalac 18,00

2024 © - Vesti online