Nedelja 27.12.2009.
16:37
Vestionline

Superfinale Talenta: Striptiz i poljubac dve devojke!

Publika je najviše glasova dala budućoj pevačici, koja nigde ne ide bez svoje gitare, Mariji Lazić koja se direktno plasirala u finale, a žiri je između malog bubnjara Mateje Jezdića i plesne Ultra Dance grupa u finale poslao budućeg muzičara.

Danica Maksimović je rekla da je ovo težak trenutak koji ostavlja posledice na sve i zbog "ponekad neujednačenih pokreta" svoj glas dala Mateji, kao i Ivan Tasovac, dok je Aleksandar Milić glasao za plesače.

Za nagradu od 100.000 evra, automobil i titulu "najvećeg talenta na našim prostorima" u ponedeljak 28. decembra, pored njih dvoje boriće se i Aleksandar i Ilija, plesni studio City Dance, Sandra, Darko i Danijel Piler, Sandra Todorović, Marko Pavlović, Karolina Kočetova, Oliver Katić i Biljana Đurđević.

 

Poslednje polufinalno veče otvorio je mladi bubnjar Mateja Jezdić koji od početka ovog šoua i žiri i publiku ostavljao bez daha svojim umećem u "lupanju" o profesionalne bubnjeve.

Mali Mateja je od žirija dobio samo pohvale, a atmosferu je dodatno zagrejao plesač Goran Vidajić.

U fraku i sa crvenom kravatom sa šljokicama Goran je otpočeo svoj nastup u stilu kabaretskih plesača, a zatim je kombinovao balet i moderne plesove. Mili mu je rekao da ga u svakom mjuziklu na ovoj planeti sigurno čeka glavna uloga.

Zatim je na scenu izašla Jana Nikolić i otpevala hit Leone Luis "Bleeding Love", koja se proslavila posle pobede u sličnom rijalitiju.

Iako joj je publika dala maksimalnu podršku žiri je ipak primetio malu nesigurnost u prvoj strofi, ali i "kristalno čist glas".

Novosadska plesna glupa Ultra Dance čiji najstariji član ima samo 12 godina ponovo su bili na visini zadatka i kao jedno izvodili samo njima i njihovom koreografu znane pokrete.

Zatim je, na radost muškog dela publike, scenu preuzela Makedonka Helena Rosa i svojim zavodljivim erotskim plesom uz pomoć trojice momaka atmosferu dovela do usijanja.

Dok su njih trojica sa nje cepali komade crne haljine, skidali čarape, podvezice... na scenu je izašla još jedna devojka, u dvorani je zavladao muk, a njih dve su se u stilu Madone i Britni poljubile.

"Interesantniji striptiz nisam video u životu", rekao je Ivan Tasovac.

A onda je zanemelu publiku razdrmala Sofija Petrović uz "I Need a Hero" Boni Tajler, a na komentare žirija da bi joj bolje bilo da je pevala baladu ili nešto domaće ona je oštro rekla: "Smatram da pevač mora da bude jednako vešt u svim žanrovima".

Zanimljiv je bio i transparent u publici na kojem su fanovi, valjda u žurbi, umesto Pertović napisali "Petroivć".

Zatim su sve "napali" duo Braća Šnur koji su i ovaj put sve oduševili svojim "beatbox" i plesnim performansom.

Dok je jedan svojim glasom oponašao instrumente, drugi je izvodio krajnje komplikovane plesne pokrete.

Poslednja polufinalistkinja, Marija Lazić se za nastup u ponedeljak izborila pesmom i stajlingom Avril Lavinj.

Puštena plava kosa, kreon oko očiju, gitara - bez koje ne ide nigde i naravno odlične glasovne mogućnosti bili su njena dobitna kombinacija ovo veče.

2024 © - Vesti online