Ponedeljak 24.10.2011.
18:33
Vestionline

Partizan dočekuje evropskog i svetskog prvaka

Kapiten Mihailović, predsednik Golijanin i trener Partizana Đuričić

Partizan je porazom od poljskog ZAKSA Keđeržina otvorio takmičenje u elitnom klupskom nadmetanju, ali motiva ne manjka uoči duela sa Trentinom.


Milan Đuričić, trener crno-belih istakao je da je velika čast igrati protiv ekipe koja je tri puta osvajala ovo takmičenje.

"Teško je pričati o očekivanjima kada za rivala imate ekipu kakva je Trenitino. Nismo u prilici da im pretimo, od momaka mogu samo da tražim da igraju hrabro. Forma nam je u usponu, igramo sve bolje, očekujem da odigramo lepu utakmicu u kojoj će publika, ona u dvorani, ali i ona kraj malih ekrana, moći da uživa", istakao je Đuričić.


Nikola Mihailović, kapiten Partizana Termoelektro smatra da je prva utakmica u Ligi šampiona pokazala da crno-beli mogu da budu ravnopravan rival najboljim evropskim ekipama.

"Činjenica da igramo protiv najboljih na svetu je dovoljan motiv da damo sve od sebe. Čast je i zadovoljstvo igrati protiv Trentina. Želimo da klub i srpsku odbojku prestavljamo u najlepšem svetlu", rekao je Mijailović i pozvao navijače u Šumice.


Nenad Golijanin, predsednik Partizana Termoelektro smatra da je ovaj duel istorijski.

"Ovakva se prilika retko pruža. Svi ljubitelji odbojke imaju mogućnost da prisustvuju velikom spektaklu", rekao je Golijanin.

Utakmica između Partizana Termoelektro i Trentina igraće se u dvorani Šumice, a ulaz je besplatan.

2024 © - Vesti online