Ponedeljak 24.10.2011.
10:02
Vestionline

Gvardiola: Svaka čast golmanu Varasu!

Sevilja je igrala odlično - Pep Gvardiola

Varas je u zaustavnom vremenu odbranio penal Leu Mesiju, pa je tako ostalo 0:0.

"Čestitao bih Sevilji na odbrani koju su prikazali i naročito Varasu za veliku partiju koju je pružio", rekao je Gvardiola, dodajući da smatra da je njegov tim dobro igrao.

"Ipak, Sevilja je odigrala zaista odlično, a nama ostaje da se oporavimo i spremimo se za meč sa Granadom koji nas čeka već u utorak" poručio je Gvardiola.

A, najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi koji nije iskoristio pomenuti penal u 95. minutu, glavni je krivac što njegova ekipa nije osvojila tri boda, čime je posle duže vremena izgubila lidersku poziciju Primere od madridskog Reala, a nakon jučerašnje pobede Levantea na gostovanju Viljarealu 0:3, i od ove ekipe koja je na iznenađenje svih preuzela vrh.
 

Naime, penalu na 'Nou Kampu' prethodila je tuča igrača oba tima, najpre je Frederik Kanoute pomerio loptu s "bele tačke", dobio žuti karton, a onda je udario Fabregasa. To je dovelo do novog komešanja i tuče, pa je Mesi dobrih pet minuta čeka na izvođenje najstrože kazne. To ga je dekoncentrisalo, pa ga je golman Havi Varas "pročitao" i odbranio šut za pobedu.

2024 © - Vesti online