Nedelja 23.10.2011.
16:19
Vestionline

Karanović: Incident s ministrom je izmišljotina

Mirjana Karanović

Dnevni list "Kurir" prvi je objavio vest o sukobu ministra Markovića i Mirjane Karanović na Danima Žanke Stokić. Glumica je tada za "Kurir" rekla da je tačno da je Markovića upitala "da li je ministar kulture ili nekulture", a da je ostalim što je ministar rekao "kao čovek potresena".

Međutim, dva dana kasnije Mirjana Karanović za "E-novine" kaže da je od novinara "Kurira" čula da ju je "ministar nazvao lezbijkom", ali da ona to nije čula od ministra.

"Taj novinar mi je rekao, ja to nisam čula, ali da je Predrag Marković to rekao u prisustvu žene iz organizacije", dodala je Karanovićeva. "Kada sam je nazavala (novinarku), ona mi je kazala da to nije istina”, istakla je glumica i zaključila da ne može da shvati ko je i zbog čega iskonstruisao ovakav događaj.


Ministarstvo kulture, informisanja i informacionog društva Srbije saopštilo je sinoć da je vest o verbalnom napadu ministra Predraga Markovića na poznatu glumicu Mirjanu Karanović potpuno izmišljena.

Ministarstvo je saopštilo i daje od organizatora manifestacije "Dani Žanke Stokić" primilo pismo izvinjenja zbog incidenta koji se dogodio.

2024 © - Vesti online