Subota 22.10.2011.
12:53
Vestionline, Kurir

Lekićevoj obili kuću dok je igrala za Srbiju

Andrea Lekić

Razbojnici su znali da će i Andreini roditelji biti van glavnog grada, pa su taj trenutak iskoristili da dođu do plena. I dok je meč uveliko trajao, igračici je obijena kuća, naneta materijalna šteta, ali lopovi su uspeli da odnesu samo tehniku.

Ženska rukometna reprezentacija juče je otputovala u Portugal, na sledeći meč kvalifikacija, a Andrea Lekić nije želela da daje izjave na tu temu.

"Trenutno sam na aerodromu, putujemo u Portugal i zaista ne želim da pričam o tome. Nadam se da me razumete", bilo je sve što je poručila Lekićeva.

Prema rečima predsednika Rukometnog saveza Srbije Velimira Marjanovića, pomenuti događaj je samo još jedan pokazatelj u kakvom stanju se nalazi naše društvo.

"Ne mogu da verujem da se to dogodi kapitenu rukometne reprezentacije. Ona se borila za Srbiju, taj meč u Nišu je bio u sklopu akcije "Bitka za bebe“, što celoj priči daje još širi kontekst. Kad se to događa vrhunskim sportistima, šta onda da očekuju obični ljudi. To samo pokazuje u kakvom stanju se nalazi naše društvo", nije mogao da sakrije svoje ogorčenje prvi čovek RSS.

2024 © - Vesti online