Petak 21.10.2011.
21:21
RTS

Kim Kardašijan se već razvodi?

Nije dugo potrajao brak: Kim i Kris
 

Samo dva meseca od venčanja, izgleda da je brak Kim Kardašijan i Krisa Hemfrisa završen.

Posle vesti u medijima da je popularna starleta i rijaliti zvezda Kim Kardašijan nesrećna, usledila je nova, još negativnija - posle samo osam nedelja braka ozbiljno razmišlja o razvodu.

Kim je priznala da se u braku oseća nesrećno i da Kris uopšte nije ona osoba za koju se udala. Par se navodno neprestano svađao, pa je Kim odlučila da otputuje bez njega u Australiju i Dubaji kako bi razmislila o svemu.

Njenom braku ne predstoji blistava budućnost, jer je navodno već posetila i advokata zbog razvoda. Mediji pišu da Kim više ne može da toleriše Krisov poriv za noćnim provodom.

Dvadesetšestogodišnja En-Bi-Ej zvezda je nedavno užival u noćnom životu u Majamiju i Njujorku, zabavljajući se sa mnogobrojnim devojkama, što je razbesnelo njegovu suprugu.

Producent rijaliti šoua "Kourtney & Kim Take New York", otkrio je da Kris uopšte nije uključen u buduće planove šoua i da on i Kim navodno već mesec dana ne žive zajedno.

Od kada se vratila sa puta, Kim je samo jednom viđena sa suprugom, prilikom odlaska u restoran, ali anonimni izvor tvrdi da je to bila obična predstava, jer je par došao i otišao sa večere odvojeno.

Međutim, nije ni Kim baš toliko nevinašce. Možda je ovakvo Krisovo ponašanje uslovljeno njenim skandalom o porno snimku koji je zapalio internet veče pred njihovo venčanje.

2024 © - Vesti online