Petak 21.10.2011.
16:57
S media

Ceca ostaje bez kuće?

Svetlana Ceca Ražnatović i njena sestra Lidija napuštaju sud
 

I hipoteka na kuću

Ceca i njena sestra Lidija Ocokoljić, podsetimo, u junu su počele da izdržavaju kaznu kućnog zatvora. Takođe, pošto su osuđene i da vrate milion i po evra, prvu ratu od 500.000 evra uplatile su u julu. Drugu, u istom iznosu, moraju da plate do kraja godine, dok im je kao garant da će platiti i treću u roku od dve godine stavljena hipoteka upravo na kuću čiji će deo uskoro biti prodat. Kako će pevačica nabaviti potreban novac tužilaštvo neće istraživati.

- Presudu kojom je utvrđeno da je Ceca dužna da Đurkoviću vrati pozajmicu koju joj je svojevremeno dao, i koja je sada sa kamatama dostigla 116.063 evra, doneo je Drugi opštinski sud. Predmet je posle toga stigao u Prvi osnovni sud, koji je nadležan za izvršenje i koji je doneo odluku da joj bude oduzet deo kuće - kaže izvor Kurira iz pravosuđa i dodaje da datum izvršenja još nije zakazan:


- Čeka se veštačenje kojim će se utvrditi vrednost stana u kome se trenutno nalazi njen fitnes centar.


U prvom zahtevu koji je u januaru dostavio sudu Đurković je tražio da Ceci Ražnatović bude oduzet džip "ford ekskuržn". Taj zahtev je u međuvremenu promenio, jer automobil nema potrebnu vrednost, pa se konačna odluka ipak odnosi na deo kuće. Moraće da plati i sudske troškove od 500.000 dinara.

2024 © - Vesti online