Petak 21.10.2011.
14:25
T. Božović - Vesti

"Kako misliš, tako izgledaš"

Danijela Jankov

Neko vreme naša sagovornica je provela u Bugarskoj, gde je takođe radila kao novinar, ali pre izvesnog vremena se vratila i opčinila gledaoce svojom prirodnošću.

O malim tajnama svoje lepote, ona priča šarmantno i otkriva sve detalje.

- Obožavam da se šminkam i takva sam odmalena.

Obavezno na lice nanosim kremu, pa tečni puder Maks Faktor Lasting Performans kao i rumenilo Artdeko jer bez njega izgledam anemično. Vodim računa da mi se mejkap uklapa sa stajlingom, a za večernje izlaske volim takozvani "zadimljen pogled" i sjaj za usne - otkriva Danijela, dodajući da šminku skidam profesionalnim mlekom za čišćenje Gernetik , zatim sledi tonik i termalna voda.

Drži se pravila da šminka uvek mora da se skine, ma koliko bila umorna.


Danijela Jankov priznaje još kroz šarmantni osmeh da sportske aktivnosti nisu u sferi njenog interesovanja, a dobru genetiku je nasledila od roditelja, pa još nema muke sa celulitom i strijama.


- Ne posvećujem previše pažnje izboru kupki i smatram da je velika šarena laža takozvana priča da voćne kupke ostavljaju miris voća na koži. Koristim klasične preparate. Volim kozmetiku koja miriše na čisto, a izbegavam sve što ima voćne note - iskreno kaže sagovornica "Vesti", dodajući da je njen zaštitni znak kosa i da joj zato posvećuje dosta paženje.


- Ipak, prava lepota dolazi iz duše i zato se najčešće negujem lepim mislima i humanim delima - kaže harizmatična Danijela.

Rob marketinga

 

- Često menjam šampone i pakovanja za kosu jer sam žrtva reklama i jednostavno volim da isprobam sve nove proizvode. Obožavam dugu kosu. Jednom sam probala crnu paž periku sa šiškama i pošto sam se oduševila kako mi stoji, ima trenutaka kad poželim da imam takvu frizuru, ali to traje minut, dva i vraćam se sebi i svom standardnom izgledu - iskrena je Danijela.

2024 © - Vesti online