Četvrtak 20.10.2011.
17:34
Vestionline

Milanović: Nikom neće biti lako s Partizanom!

Trener Partizana Igor Milanović

Evropski klupski šampion Partizan nalazi su u Grupi C sa mađarskim Vašašom, Segedom i Egerom, a sezonu otvara u subotu uveče na Banjici protiv Segeda.

"Imperativ je da igramo za Partizan i njegovo ime. Pokušaćemo da svakom protivniku zagorčamo život, pogotovo na Banjici. Nikome neće biti lako protiv nas, pa ni Pro Reku, ako se sretnemo ove sezone", rekao je Milanović i dodao da želi pobedu protiv Segeda, ali da u tom meču prvenstveno želi da vidi mogućnosti tima.

"Ovo je veliki izazov za novu, podmlađenu ekipu Partizana. Želim da sa tima skinem pritisak koji igrači imaju zbog istorije, tradicije i aktuelne evropske titule. Imperativ nije odbrana šampionske titule, već stvaranje tima u ciklusu od dve, tri godine", dodao je Milanović.

Partizan su na kraju prošle sezone napustili Andrija Prlainović, Duško Pijetlović, Nikola Rađen i Teodoros Hadžiteodoru.

Ipak, golman Srbije i Partizana Slobodan Soro nema straha i kaže da sa mladom ekipom želi da pokaže što više.

"Kada smo letos promenili tim osetio sam rasterećenost i verovao sam da ću Evroligu dočekati bez pritiska. Mislio sam imamo solidnu ekipu, ali kada je održan žreb pojavila mi se opet ona želja za dokazivanjem", poručio je Soro.

2024 © - Vesti online