Četvrtak 20.10.2011.
02:45
E. V.

Danijela: Nisam udarila policajca?!

Skandal do skandala: Danijela Vranić

- Ja nisam agresivna i nikada nikoga nisam udarila, a kamoli policajca! Gajim veliko poštovanje prema toj službi, pa pola moje familije je u policiji. Nisam iskoristila nijednu svoju vezu, a mogla sam.

Prespavala sam u stanici, pa šta. Ja sam temperamentna osoba, i meni se nije svidelo kako se policajci ophode prema meni - objasnila je Danijela u emisiji RTV Pink, iako je MUP posle incidenta zvanično saopštio da je nasrnula na službeno lice.


- Ja nisam lažni moralista i došla sam da sve kažem kako jeste. Živa reč je živa reč - rekla je Danijela i ovu rečenicu ponovila više puta u toku emisije.

Ona ne krije da je pogrešila, ali uporno tvrdi da nije alkoholičar, iako je poslednjih godina više puta imala problema sa saobraćajnom policijom i slikana je pijana.


- Samo zato što sam poznata ličnost, to je skandal. Sigurna sam da se svima to dešava, ali novine pišu samo o poznatima. Kajem se što sam vozila te večeri, ali se ne kajem što sam se veselila, jer smo slavili pobedu odbojkašica.

Tek sam pre godinu dana probala alkohol i mislim da nije fer nazivati me alkoholičarkom. Ja sam vesele prirode i kada sam srećna ja tu sreću delim sa svima, ali se to odmah protumači kao da sam alkoholičarka.

2024 © - Vesti online