Sreda 19.10.2011.
23:11 >> 23:18h
Vestionline

Francuska dobila "prvu bebu"

Karla Bruni nekoliko dana pre porođaja

Karla je u pratnji supruga, predsednika Francuske Nikole Sarkozija, u jutarnjim časovima stigla u kliniku, a policija je zbog velikog interesovanja medija napravila kordon oko bolnice.

Sarkozi je pola sata posle ćerkinog rođenja napustio bolnicu i poslovno se zaputio u Frankfurt. Nikola Sarkozi je postao prvi francuski predsednik koji je dobio dete tokom svoje državničke funkcije.

Ceo događaj odigrao se u velikoj tajnosti, jer je tako želela prva dama Francuske. Nekoliko dana pred porođaj ona je izjavila da je to njena lična stvar i da javnost neće videti nikakve fotografije bebe.

Informacija o porođaju brzo je "iscurila" iz klinike, a tek pošto su mediji objavili vest francuske vlasti su izdale kratko saopštenja da je beba Sarkozi rođena.

Francuskom predsedniku je ovo četvrto dete, a prvoj dami drugo. Sarkozi iz prvog braka ima dva sina: 26-godišnjeg Pijera i godinu dana mlađeg Žana. Sa drugom ženom dobio je još jednog dečaka - 14-godišnjeg Luija. Karla je prvi put postala mama pre 10 godina kada je rodila sina Orliena.

2024 © - Vesti online