Sreda 19.10.2011.
19:38
Vecernje novosti

Kontrolor GSP izboden nožem

Kontrolor je napadnut dok je na stanici čekao kolegu koji je pisao kaznu putniku bez karte:(foto:ilustracija)
 

Kontrolor Gradskog saobraćajnog preduzeća izboden je nožem, dok je pokušavao da napiše kaznu putniku koji nije imao kartu u autobusu broj 47. Povređeni nije u životnoj opasnosti, javlja RTS, a prenose Novosti.

"Povređeni je prvu pomoć dobio u Domu zdravlja Miljakovac, pa je prebačen kod nas. Konstatovana je ubodna izlazna rana leve nadlaktice, bez poremećaja funkcije. Pacijent je zbrinut i pušten na kućni oporavak",  kaže Miroslav Vidanović sa VMA.

Slavica Stevanović, iz GSP, objasnila je kako se sve odigralo.

"Kontrolori su uobičajeno proveravali da li putnici imaju karte, i jedan od putnika na liniji 47, gospodin stariji od 50 godina nije imao kartu, ali je imao - kanticu benzina. Kontrolor ga je zamolio da siđe, na šta je putnik počeo da ga vređa, ali je pristao da izađe iz autobusa. U međuvremenu je na stanici drugi kontrolor počeo da piše kaznu drugom putniku koji nije imao kartu. Onaj prvi gospodin se vratio dok su dvojica kontrolora stajala na stanici. Sada nije imao kanticu sa benzinom, ali jeste nož kojim je napao kontrolora", rekla je Stevanovićeva.

2024 © - Vesti online