Sreda 19.10.2011.
17:42
sarajevo-x, Vestionline

Merlin neće otkazati koncerte!

Ne može da razočara fanove koji su razgrabili karte za koncerte: Dino Merlin
 

Nakon što su region obišle slike paljenja zastave BiH, vandalskog čina aktivista Srpskog narodnog pokreta Naši, koji negoduju protiv koncerta Dina Merlina u Beogradu, u javnosti su se pojavile spekulacije o navodnom otkazivanju koncerta u srpskoj prestonici. Međutim, kako je za Sarajevo-x.com potvrđeno iz menadžmenta Dina Merlina, o tome se uopšte ni ne razmišlja.


"To su izmišljotine koje nemaju veze sa stvarnim aktivnostima na pripremi koncerta", kažu iz menadžmenta Dine Merlina.

Da podsetimo, Dino Merlin u Beogradu nastupa nakon dvadeset godina pauze. Zbog ogromnog interesa fanova i rasporodatih karata za koncert zakazanog 25. novembra, na zadovoljstvo svih onih koji nisu osigurali ulaznice za ovaj spektakl, menadžment je odlučio da koncert organizuje i 26. novembra. Prema prvim informacija već vlada ogromna potražnja za ulaznicama i za taj nastup bosanskog kantautora. Naime, od ponedeljka ujutro do utorka u 14 sati kupljeno je čak 11.000 karata, a gužve ispred prodajnih mesta su neprestane.

Kako obično biva, postoje i oni koji negoduju protiv nastupa Dina Merlina u Beogradu. Tako su aktivisti Srpskog narodnog pokreta Naši zapalili zastavu BiH, jer ne žele Merlina u Beogradu zbog "Merlinovog širenja mržnje protiv Srba". Da se radi o beznačajnom broju nezadovoljnih govore podaci o rekordno rasporodatom prvom koncertu i ogromnom interesu za drugi Dinov nastup u Areni.

2024 © - Vesti online