Utorak 18.10.2011.
16:01
Vestionline

Palma: Lažu, nisam kriv za povređivanje dece

Palma se još oporavlja od jučerašnjeg šoka

"Želim da pošaljem poruku svim roditeljima da je ono što se juče desilo za nas veliki šok, neočekivani šok, ali moramo to da podnesemo i da nastavimo dalje", rekao je Marković na konferenciji za novinare.

On je izrazio zahvalnost na razumevanju roditeljima povređene dece i i što nisu negativno reagovali.


Inicijativa mladih za ljudska prava optužila je Palmu da je zloupotrebio decu u političke svrhe proglasivši nedelju za radni dan, kako bi školarci bili primorani da izađu na ulice i pozdrave patrijarha Irineja. Koalicija Zajedno za Šumadiju takođe je optužila gradonačelnika Jagodine za zloupotrebu dece i 
pozvala je danas na odgovornost gradonačelnika Jagodine Dragana
Markovića Palmu zbog "zloupotrebe dece" u političke svrhe i "arčenja novca građana Srbije", posle jučerašnjeg incidenta.

"Najvažnije je da niko nije povređen i da su deca izašla iz bolnice i da već sutra mogu u školu", naveo je Marković dodajući da je jučerašnji događaj za njega "najveći šok od rođenja i da je pitanje koliko će dana proći da se od svega oporavi".

Gradonačelnik Jagodine je istakao i da se poslednjih mesec dana vodi žestoka kampanja protiv svega što, kako je rekao, radi taj grad.

"Neću dozvoliti lažovima da lažu i da predstavljaju sve što se radi u ovom gradu kao ružnu sliku. Nikada im neću dozvoliti i uvek ću ih demantovati činjenicama i argumentima. Poslednjih mesec dana neki pokušavaju da izvrgnu ruglu sve što se radi u Jagodini i jedva čekaju da se nešto desi kako bi to iskoristili za političke poene", naglasio je Marković.

2024 © - Vesti online