Utorak 18.10.2011.
11:49

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/print.phtml on line 37

Diskvalifikacijom do trona

Aleksandar Petković: Izvinjavam se navijačima

Petković je titulu osvojio u noći boksa u Obertraublingu kod Regenzburga u meču protiv Sise Salifa (40) iz Malija, koji živi u SAD. Duel je trebalo da traje deset rundi, ali je sudija u ringu diskvalifikovao Salifa u šestoj rundi zbog nekoliko nedozvoljenih "niskih udaraca" koje je zadao Petkoviću ispod pojasa.

Sa odlukom sudije nije bio zadovoljan ni Salif, ni oko hiljadu gledalaca u Obertraublingu, ali ni Aleksandar Petković.


"Srećan sam zbog ove pobede i titule, ali nisam zadovoljan onim što sam pokazao i izvinjavam se navijačima", rekao je Petković posle meča.


Ni njegov promoter Ahmet Ener nije krio dozu razočarenja, pošto je ocenio da to nije bila kvalitetna predstava, niti prava promocija boksa, pogotovo ne njen kraj.

Pre odluke sudije da diskvalifikuje Salifa zbog nekoliko nedozvoljenih udaraca, Petković je dva puta bio na podu posle snažnih udaraca rivala.

U nekim reakcijama posle susreta bilo je sumnji da je Petković teatralno padao i "odglumio" posledice Salifovih udaraca ispod pojasa.

2024 © - Vesti online