Ponedeljak 17.10.2011.
20:49
Srna

Monstrumi: Dete ležalo na ulici, ljudi ga gazili i ignorisali

Nesavesni vozač na putu u gradu Fošanu kombijem udario dvogodišnju devojčicu, koja je ostala da leži povređena dok su je ignorisali prolaznici i druga vozila.

Pošto je vozač kombija nakon nesreće pobegao sa mesta događaja još nekoliko pešaka i vozila prošlo je bez zaustavljanja pored povređene devojčice. Nekoliko minuta kasnije, devojčicu je udarilo drugo vozilo.

Građane baš briga za dete

Jedan radnik gradske čistoće je napokon krenuo u pomoć teško povređenom detetu. Incident su snimile nadzorne kamere i snimak je emitovan na lokalnim medijima.

Devojčica je smeštena u bolnicu, ali su lekari saopštili da su njene moždane funkcije prestale sa radom. Na snimku je prikazan kombi koji je udario devojčicu, vozač je nakratko zastao dok je dete bilo pod vozilom, ali je nastavio sa kretanjem prešavši joj preko nogu.

Očigledno je da pored deteta prolaze brojni pešaci, biciklisti, motociklista, žena i dete koji su primetili da je povređena, ali su i dalje nastavili sa kretanjem. Pošto je dete udarilo drugo vozilo, radnik gradske čistoće je primetio devojčicu i prebacio je do ivičnjaka nakon čega je krenuo u potragu za njenom majkom.

Upozoravamo da je snimak potresan.

Kineski mediji navode da je dete odlutalo dok je njena majka krenula da pokupi veš.

Uhapšeni su vozači oba vozila, koja su udarila devojčicu, ali je ovaj slučaj izazvao veliko nezadovoljstvo među kineskim građanima.

2024 © - Vesti online