Ponedeljak 17.10.2011.
03:40
D. N. P. - Vesti

"Zukorlić misli da je narod glup"

Prema njegovim rečima Zukorlić je želeo da pokaže kako u Sandžaku on odlučuje kada će da bude mirno, a kad napeto, očekovao je da će ga Beograd zvati da pregovara kako bi on za sebe, jer ga ništa drugo ne interesuje, izvukao što više koristi.

Zukorlić poražen, ali mi nismo pobedili: Rasim Ljajić


 

- Priče o autonomiji i slično su izmišljotine, u to ne veruju ni mala deca, pa ni sam Zukorlić, sve to njemu služi samo za dnevno-političku upotrebu - istakao je Ljajić.
 

On smatra da je narod u Sandžaku pokazao da nije glup, da se sa njim niko ne može igrati.


- Mada je Zukorlić doživeo potpuni fijasko, mi to ne doživljavamo kao našu pobedu, najvažnija stvar iz cele ove priče o bojkotu popisa je da se narod ne može prevariti. To je i poruka svima nama koji se bavimo politikom: da narod zna da proceni šta je u njegovom interesu - naglasio je Ljajić.

Albanci Žele da prikriju broj

 

- Nema nikakve paralele između Zukorlićevog poziva na bojkot i albanskog bojkota popisa na jugu Srbije. Albanci znaju da je veliki broj njihovih sunarodnika otišao na Kosovo i Metohiju ili u Evropu, da su tamo ostali i da je njihov broj znatno manji nego 2002. godine, njihov cilj bio je jasan: da prikriju trenutni broj Albanaca koji žive u Srbiji - rekao je Ljajić.

2024 © - Vesti online